Ett gott nytt år!

Vill lite kort passa på att tacka alla bloggen läsare, vänner, kollegor och min familj för året som passerat, såhär i de sista timmarna av 2012. Riktigt hur man skall sammanfatta året vet jag ärligt talat inte, för likt alla år har det varit såväl gott som ont, lika bra att lämna det osagt helt enkelt.

Ett stort tack till alla er som råkat ut för ett eller annat spratt, för att ni tar det så väl och för att ni med all säkerhet inväntar en gruvlig hämnd när chansen ges. Jag lovar att inte förändras nämnvärt under 2013 heller!

Fyrverkerier över KarlstadHåller så smått på att förbereda kameran för att så gott det går försöka upprepa fjolårets bild enligt ovan. Återkommer med resultatet nästa år!

Tills dess önskar jag er alla, ett riktigt gott nytt år!

 

Ett svar

  1. Gott nytt år, älskling! :-*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.