Ständig beslutsvånda

En allmän varning om enorma i-landsproblem i följande inlägg, ni som lider av sådant bör förflytta er till annan läsning…

Nåväl, åter till programmet som det så vackert brukar heta, och som vanligt när det gäller mig handlar det självfallet om tekniska prylar – mobiltelefoner! Vet inte riktigt vilken gång i ordningen det handlar om längre, slutade hålla räkningen för ett bra tag sedan, men åter en gång är man i funderingar på att byta lur.

Redan när jag gjorde mig av med min förra iPhone, den iPhone 4 jag sålde i vintras någon gång, så var tanken att inte köpa på mig en 4S trots att jag i stort sett haft varje variant av iPhone som släppts i detta land. Tanken var att invänta iPhone 5 och se vad som skulle bjudas i form av design och förändringar.

iPhone 5 svart

Nu blev jag ju dock en aning besviken av det som visades upp, så stor designskillnad från iPhone 4/4S blev det ju inte, en aning tunnare, lättare, en gnutta högre skärm och iOS6 utan fungerande kartor kändes som allt?

Strax innan detta hade ju dessutom Nokia gått och presenterat Lumia 920 som kändes betydligt mer intressant både ur teknisk synvinkel som sett till design och mjukvara, en given succé närmast i mitt förvridna lilla huvud!

Nokia Lumia 920

Men så var jag då dum nog att gå och klämma lite på iPhone 5 här när den väl dök upp i butikerna, och attans om den inte verkar riktigt lockande ändå? Nästan irriterande lockande, jag hade ju ändå bestämt mig?

Till saken hör väl viss frustration över att Nokia aldrig kan tyckas säga NÄR Lumia 920 hamnar på marknaden, endast rykten om november florerar fritt, inte helt lyckat när jag för stunden råkar vara hysteriskt trött på min nuvarande Sony Xperia S…

Nu råkar ju leveranstiden för en ny iPhone inte direkt vara lätträknad, 3-4 veckor säger exempelvis Apple Store, så tidsvinsten är mycket tveksam, men ändå är man lockad av att beställa en!

Med iPhone vet jag så väl vad jag får, en utmärkt telefon som bara funkar och dessutom riktigt väl med det, men samtidigt har jag inte haft en endaste iPhone jag inte tröttnat på på grund av att den just är så tråkig och förutsägbar?

Samtidigt var det ju trots allt min iPhone 4 jag haft längst tid av alla telefoner på mycket, mycket länge, en bedrift om någon!

Nåja, lagom tills jag hunnit med att bestämma mig har det väl ändå lanserats något nytt och fränt som väcker ha-begäret till liv igen, det är och förblir en oändlig cirkel…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.