En dag..

..i Hallsberg! Den består tydligen av regn, mulet, sol, mulet, åska, regn, hagel, mulet, sol, mulet, sol! Något åt det hållet i varje fall, har varit ett par väderomslag för många för att faktiskt hålla rätt på det hela, helt otroligt!

Men men, vart en bra dag ändå, fortsatt rätt lugnt, fick oss ett fint oförberett prov, eller självtest då, i broms, gick fint, utan att läsa på minsta lilla prickade vi in hela 83% rätt på det lilla provet, helt klart nöjd med det! Dessutom börjar det kännas fint inför slutprovet nästa vecka, det som vi nu officiellt har fått flyttat till på torsdag istället, häftigt! Får man även veta sitt resultat på fredagen, om allt går väl!

Nåväl, resten av dagen då? Tjae, inte gjort så särskillt mycket direkt, packat upp, käkat konstig middag, gått lagom promenix, köpt ny tandborste, min vanliga vet jag precis vart den är, den är hemma!!

Efter det blev det lite filmkväll på mitt rum, jag, Fredrik och Karin såg den underbara floskelfilmen Speed, kooooooolt!

Men, nu börjar det faktiskt så smått närma sig sovdags, är ju trots allt en dag imorn också, vilket påminner mig, borde kanske plocka fram väckarklockan, trots allt, det kan ju vara bra att ha den i närheten imorn bitti…

Najt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.