Ett datum!

22 november!

Det är det officiella datumet när jag börjar i ”Karlstad”, typ i varje fall. Först skall det till fordonsutbildning och lite annat smått och gott innan det kan börjas, dessutom öppnar åkstationen officiellt först 12 december, men ändå, nu finns det ett datum att sikta på.

Detta innebär att min sista tur i Linköping blir antingen den 16 eller den 18 november beroende på om jag får ledigt den 18e eller ej. Om så blir fallet har jag våran absolut tidigaste tur som avslutning, med turstart redan 03:48 och avslut 10:14, det innebär dessutom att jag i sådana fall får 5 lediga dagar innan åkstationsbytet sker, vilket inte vore helt fel!

Utöver detta så kan jag redan nu konstatera att jag har kört min sista fyllependel här i Östergötland, det är ren lycka bara det. Skulle haft den senast i lördag, men fick ledigt, och nästa gång skulle varit den 27 november, men så blir alltså inte fallet.

Nu har man faktiskt något att meddela folk som frågor om när man skall flytta också, bara det känns skönt, ovissheten är inte längre enorm, bara stor!

Om man bara skulle ta och fixa ett boende nu också då..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.