Audioquest Dragonfly v1.2

Ja, då var den nätta lilla trollsländan återlämnad till Hi-Fi klubben här i stan och jag har på nytt manér roat mig med att spela in ett litet klipp om det hela. För den som inte har tröttnat på att se mig i rörlig bild än så länge, så går det alldeles utmärkt att kika igenom klippet nedan.

Som litet tillägg till klippet ovan så testade jag att spela med ett par AKG-lurar ur ett lite lägre segment än de B&W P7 som jag nämner i klipp såväl som i det tidigare inlägget. Med dessa lurar märks det en klar och tydlig skillnad i ljudbilden jämfört med ordinarie 3.5 mm-utgång på iMacen. AKG-lurarna tjänar alltså mycket mer på att drivas utav DACen än vad P7orna gör.

Det märks även skillnad i att spela med eller utan DAC även när jag använder P7orna, men där är ljudbilden även utan trollsländan så pass godkänd att jag i dagsläget inte känner något jättestort behov utav att faktiskt lägga mina surt förvärvade slantar på just den här enheten.

Återstår att se om jag kan få fatt i en Cambridge Audio DacMagic XS V2 på det här med, för att se om det blir någon mer märkbar skillnad jämfört med Dragonfly, alternativt kanske testa en av de nyare Dragonfly som hunnit ut på marknaden. Återkommer i sådant fall i aktuellt ärende…

Vad tror vi förresten om formatet ovan? Med lite inslag av rörlig bild via YouTube..?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.