Filmfynd

Efter att vi köpte oss en blu-rayspelare här till hemmet i vintras har ju möjligheterna till att köpa än mer film öppnat sig, men riktigt så har det ju ändå inte blivit. Snarare har vi köpt förhållandevis lite film det senaste året över lag, men nu blev det till att göra två fynd igen, åtminstone för min egna del!

Surfade nämligen runt lite planlöst på Discshop härom dagen efter lite filmtips från en bekant, dessvärre var just de tipsade filmerna slut, men istället halkade jag in på lite billiga blu-ray filmer, och i kundvagnen hittade det ner dels ”Lock, Stock and Two Smoking Barrels” samt ”Kill Bill vol 1 & 2”

Filmfynd, "Lock, Stock and Two Smoking Barrels" samt "Kill Bill vol 1 & 2"

Nu hade jag ju visserligen Kill Bill vol 1 & 2 sedan tidigare på DVD, ett självklart innehåll i filmhyllan, men man kan väl inte motstå frestelsen att få blodsplatter i högupplöst bild när man endast behöver lägga ut 89 kr för båda filmerna? Dessutom innebär detta att svärmor kan få överta mina DVD-kopior istället, så kommer de till god nytta!

Lock, Stock and Two Smoking Barrels har jag visserligen inte sett, men däremot hört gott om, så det skall bli intressant när den väl hamnar i spelaren!

Dessvärre är ju ingen av dessa filmer direkt Angelika-anpassade, så jag får nog vackert se dem i all ensamhet där i filmsoffan, när jag nu väl tar mig tid till det? Jag köpte ju exempelvis på mig dokumentären om Ayrton Senna i somras, och den har jag fortfarande inte sett klart..!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.